ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν με «πεντάρα» – Τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια»

Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν με «πεντάρα» – Τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια»

Η Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Αϊντραχτ μέσα στο Μόναχο, άφησε οριστικά στο -2 την Ντόρτμουντ και κατέκτησε την “σαλατιέρα” στην Bundesliga για 7η σερί χρονιά και 29η συνοκικά.

Η Ντόρτμουντ περίμενε ένα “δώρο” από το Μόναχο για να πάρει το πρωτάθλημα στο… νήμα, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Οι Βεστφαλοί πέρασαν από την έδρα της Γκλάντμπαχ με σκορ 2-0 και έμεινα στη δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Στη… μάχη για το τέταρτο εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Champions League, η κερδισμένη της υπόθεσης ήταν η Λεβερκούζεν, που πέρασε από το Βερολίνο με το εντυπωσιακό 5-1 και εκμεταλλεύτηκε τις ήττες των Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ. Φυσικά, στους χρυσοφόρους ομίλους θα αγωνιστεί η 3η Λειψία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκόρερ και αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

  • Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5-1 (4’ Κομάν, 53’ Αλάμπα, 58’ Σάντσες, 72’ Ριμπερί, 78’ Ρόμπεν – 50’ Αλέ)
  • Σάλκε-Στουτγκάρδη 0-0
  • Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 0-2 (45’ Σάντσο, 54’ Ρόις)
  • Χέρτα Βερολίνου-Λεβερκούζεν 1-5 (34’ Λαζάρο – 28’ Χάβερτζ, 38’, 72’, 88’ Αλάριο, 54’ Μπραντ)
  • Βέρντερ Βρέμης-Λειψία 2-1 (36’ πεν. Ρασίτσα, 88’ Πιζάρο- 86’ Μουκιέλε)
  • Φράιμπουργκ-Νυρεμβέργη 5-1 (7’ Τερατσίνο, 34’ Βάλντσμιντ, 54’, 56’Πέτερσεν, 61’ Γκριφό – 69’ Λόβεν)
  • Μάιντς-Χόφενχαϊμ 4-2 (66’ πεν. Μπροσίνσκι, 83’, 90’ Μποέτιους, 90+3’ Ματέτα – 12’ Μπελφοντίλ, 34’ Κράμαριτς)
  • Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 8-1 (21’, 37’, 55’ Βέγκχορστ, 42’ Νοκ, 57’ Γκίντσεκ, 60’ Ρετσμπετσάι, 85’ Μπρεκάλο, 89’ αυτ. Ντάνσο – 82’ Σίμπερ)
  • Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ανόβερο 2-1 (56’ Χένινγκς, 60’ Κάραμαν – 78’ Μίλερ)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.