Πήρε το τουρκικό πρωτάθλημα και σήκωσε την ελληνική σημαία ο Μήτρογλου! (φωτό, βίντεο)

Πήρε το τουρκικό πρωτάθλημα και σήκωσε την ελληνική σημαία ο Μήτρογλου! (φωτό, βίντεο)

Η Γαλατασαράι του Κώστα Μήτρογλου έκανε το νταμπλ στην Τουρκία. Η ομάδα του Έλληνα επιθετικού, μετά το Κύπελλο, κατέκτησε και το πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας της Μπασάκσεχιρ με 2-1 στο ντέρμπι τίτλου.

Το σύνολο του Φατίχ Τερίμ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο για να συμβούν όλα αυτά χρειάστηκε να μπουν στο παιχνίδι και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι φρόντισαν να «τραμπουκίσουν» τους φιλοξενούμενους πριν από την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του.

Το πούλμαν της Μπασάκσεχιρ δέχθηκε αντικείμενα κατά την προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο.

https://twitter.com/TvCimbom/status/1130123909750300672


Τα πράγματα, βέβαια, χειροτέρεψαν, όταν ο Ρίαντ Μπάγιτς έκανε το 0-1 στο 17ο λεπτό, σκορ που έδινε τον τίτλο στους φιλοξενούμενους. Ακολούθησε βροχή από αντικείμενα από την εξέδρα, ενώ ο Αντεμπαγιόρ που καθόταν στον πάγκο δέχθηκε επίθεση από τους αναπληρωματικούς της Γαλατά, που τον έσπρωξαν και τον έριξαν στην καταπακτή με κίνδυνο να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Τελικά, η Γαλατασαράι, με γκολ των Φεγκουλί και Ονιεκούρου, στην επανάληψη λύγισε τη Μπασάκσεχιρ και κατέκτησε και τον φετινό τίτλο στην Τουρκία.

https://twitter.com/EErkan1903/status/1130150121696616450


Εικόνες από την «καυτή» ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Γαλατασαράι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.