ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

I’m a loser baby…

I’m a loser baby…

Πώς το είχε πει το 2016; «Συνηθίζω να πιστεύω ότι δεν έχει σημασία τι πιστεύουν για σένα όταν φτάνεις, αλλά όταν αποχωρείς. Σας παρακαλώ, δώστε μας χρόνο να δουλέψουμε». Έλα μωρέ με τον ηττοπαθή…

Είναι ο εύκολος τρόπος να εξυψώσεις την τελειότητα. Ο μοναδικός τρόπος να απαξιώσεις τη νομοτέλεια του αθλητισμού. Ο εύκολος τρόπος να καταργήσεις τη λογική. Ο μοναδικός τρόπος να ισοπεδώσεις τη φυσιολογική ατέλεια. Την πιο όμορφη, δηλαδή, αρετή της ανθρώπινης φύσης: Τη μη τελειότητα. Είναι η ταμπέλα του Loser! Σε έναν κόσμο που αρέσκεται να εκμηδενίζει επιτυχίες και αξίες, εκείνος που χάνει το τελευταίο σουτ, αλλά έχει βάλει το προτελευταίο, είναι loser. Εκείνος που χάνει το τελευταίο πέναλτι, αλλά έχει πετύχει χατ-τρικ, ναι, είναι loser. Εκείνος που σαρώνει και φτάνει σε τελικούς, ωστόσο ηττάται σε εκείνους, είναι loser.

Και παρότι στα μουσικά μπαράκια του Λίβερπουλ, ο Μπεκ δύσκολα θα έβρισκε σκηνή για live performing, το νούμερο ένα hit του από το 1994 μπορούσε να παίζεται στο repeat όλο το βράδυ. Οι Άγγλοι, εξάλλου, αν και γνωστοί για το φλεγματικό τους χιούμορ, θα άντεχαν να προσθέσουν λίγη ειρωνεία στην ωμότητά τους. Και το σημαιάκι που έβαλε ο Γιούργκεν Κλοπ στην κορυφή της Ευρώπης, είναι η καλύτερη απάντηση προς εκείνους που επέμεναν να τον χαρακτηρίζουν ηττοπαθή. Ακόμα κι αν με τον τρόπο του, τους είχε προειδοποιήσει για το τι θα επακολουθούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.