ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η sexy εισβολέας του τελικού πλήρωσε για να την τραβούν σε video (φωτο)

Η sexy εισβολέας του τελικού πλήρωσε για να την τραβούν σε video (φωτο)

Ένας 36χρονος οπαδός της Λίβερπουλ που γνώρισε τυχαία την Kinsey Wolanski πληρώθηκε για να την τραβάει video με το κινητό της.

Μπορεί να έχουν περάσει 9 ημέρες από τον τελικό του Champions League, όμως τα όσα έγιναν εκεί συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Και δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στις δύο ομάδες, αλλά στην πιο sexy εισβολέα που έχει κάνει την εμφάνισή της σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Μετά τις δηλώσεις για το μέλλον της και την προαναγγελία νέων… χτυπημάτων, ήρθε στην δημοσιότητα μία άλλη ιστορία με την Kinsey Wolanski: Αυτή του ανθρώπου που ανέλαβε επί πληρωμή να τραβάει σε video την εισβολή της.

Ο Πίτερ Μπίμοντ λοιπόν, μίλησε στην Sun για το πως γνώρισε την νεαρή κοπέλα…

Ο οπαδός της Λίβερπουλ καθόταν μαζί με τους έξι φίλους του στις κερκίδες του Wanda Metropolitano, δίπλα από την Wolanski. «Ξεκινήσαμε να μιλάμε και οι φίλοι μου έκαναν πλάκα πως την φλέρταρα. Όταν όμως μας είπε οτι θα εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, κοιταχτήκαμε σαν να λέμε “ποια είναι αυτή”. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν μου είπε πως δεν είχε έρθει για το ματς και αποκάλυψε το σχέδιό της», είπε ο 36χρονος.

«Άνοιξε το φόρεμά της και μου έδειξε το μπικίνι της, αλλά δεν ήθελα να κολλήσω κοιτώντας. Μου είπε οτι θα το κάνει στο 25ο λεπτό και της είπα φρόντισε να μην βγάλεις τα ρούχα σου όταν η Λίβερπουλ έχει κατοχή. Στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού την έχασα. Έφυγε ψάχνοντας χώρο για να μπει στο γήπεδο. Όταν γύρισε, μου έδωσε το κινητό της για να την τραβήξω και μου είπε “φρόντισε να έχεις καλή λήψη”. Κάθισα στην θέση μου και οι φίλοι μου την αποθέωναν», συνέχισε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως μετά το παιχνίδι, επικοινώνησε με τον φίλο της, τον Vitaly Zdorovetskiy, καθώς ο αριθμός του υπήρχε στο τηλέφωνο της Wolanski και πήγαν για μπύρες, περιμένοντας την απελευθέρωση της 23χρονης. Μάλιστα, ο Πίτερ Μπίμοντ για τις υπηρεσίες… κάμεραμαν που προσέφερε, πληρώθηκε 150 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/ByVpd0vpxDl/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BxzqTvUlRiD/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.