Copa America: Ό,τι πει ο Μέσι – Με τριάδα στην επίθεση η Αργεντινή

Copa America: Ό,τι πει ο Μέσι – Με τριάδα στην επίθεση η Αργεντινή

Η Αργεντινή τα πηγαίνει πολύ άσχημα στο Copa America. Η «αλμπισελέστε» ηττήθηκε από την Κολομβία (2-0) στην πρεμιέρα, έμεινε στο 1-1 με την Παραγουάη στη δεύτερη αγωνιστική και πλέον καλείται να παίξει τα… ρέστα της για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κόντρα στο Κατάρ (23/6, 22:00).

Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τον Λιονέλ Σκαλόνο να παίζει με τριάδα στην επίθεση και τους Σέρχιο Αγκουέρο και Λαουτάρο Μαρτίνες δίπλα του κι ο προπονητής του τον άκουσε (σ.σ. δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς).

Έτσι, η Αργεντινή θα παραταχθεί στον «τελικό» με το Κατάρ, έχοντας τον Αρμάνι κάτω από τα δοκάρια. Ο Μίλτον Κάσκο θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας κι ο Ταλιαφικό στο αριστερό. Το κεντρικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Χερμάν Πεσέλα και Νικολάς Οταμέντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τριάδα του κέντρου θα είναι οι Χιοβάνι Λο Τσέλσο (δεξιά), Μάρκος Ακούνια (αριστερά) και Λεάντρο Παρέδες (κέντρο) κι η τριάδα της επίθεσης, όπως προαναφέραμε, θα αποτελείται από τους Μέσι, Αγκουέρο και Λαουτάρο Μαρτίνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.