ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μουρίνιο: «Είμαι ο μόνος που νίκησε σε Αγγλία,Ιταλία,Ισπανία, τώρα θα δοκιμάσω κάτι νέο»

Μουρίνιο: «Είμαι ο μόνος που νίκησε σε Αγγλία,Ιταλία,Ισπανία, τώρα θα δοκιμάσω κάτι νέο»

Μιλώντας στο “The Coaches Voice” του Youtube, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας ότι είναι ανοιχτός σε μια εμπειρία σε χώρα στην οποία δεν έχει δουλέψει, μόνο όμως αν πρόκειται να αναλάβει μια ομάδα που θα έχει ως στόχο να νικήσει.

«Είμαι αρκετά εύκολος στην προσαρμογή, το δείχνει η καριέρα μου. Είμαι ο μόνος προπονητής που έχει νικήσει σε Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία. Εμαθα από αυτές τις εμπειρίες και γι’ αυτό δεν κλείνω την πόρτα σε μια νέα χώρα και μια νέα διοργάνωση», είπε ο Πορτογάλος, προσθέτοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να παίζω με στόχο τη νίκη. Αν δεν τα καταφέρουμε, είναι πρόβλημα δικό μου, του κλαμπ, των παικτών, όλων μας. Αν κάποιος μου προσφέρει ένα 10ετές συμβόλαιο και μου πει ότι ο στόχος θα είναι να είμαστε στην πρώτη 10άδα, στην 7η, την 8η ή την 9η θέση, θα αρνηθώ γιατί δεν είμαι για τέτοια. Στην επόμενη δουλειά μου, ο στόχος θα είναι να νικήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.