Η Ρεάλ Μαδρίτης αγόρασε γυναικεία ομάδα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγόρασε γυναικεία ομάδα!

Η Ντεπορτίβο Τακόν ήταν μια άγνωστη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας, η οποία κατάφερε φέτος να εξασφαλίσει την άνοδο της στην Primer Division.

Ωστόσο οι αθλήτριες της εν μια νυκτί έγιναν… Βασίλισσες καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία έκπληξη που θέλει την Ρεάλ να έχει αγοράσει τα δικαιώματα της κάνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την εντυπωσιακή της είσοδο στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η Τακόν που είχε ως έδρα την Μαδρίτη θα χρησιμοποιεί πλέον τις εγκαταστάσεις της Ρεάλ και θα έχει ως έδρα το κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου των μερένγκες, ενώ για την σεζόν 2019-2020 θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί το παλιό της όνομα και η μετάλλαξη της σε… Ρεάλ Μαδρίτης θα πραγματοποιηθεί από την μεθεπόμενη σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι κάτοχος του τίτλου στην ισπανική γυναικεία λίγκα είναι η μισητή συμπολίτισσα Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο κατέρριψε το ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου (σε συλλογικό επίπεδο) όταν φιλοξένησε το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο Wanda Metropolitano και στις κερκίδες βρέθηκαν 60.739 θεατές!!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.