ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παίκτης της Μπαρτσελόνα έναντι 120 εκατ. ευρώ!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παίκτης της Μπαρτσελόνα έναντι 120 εκατ. ευρώ!

Αναμενόμενη βόμβα καθυστέρησε λίγο, αλλά έσκασε: Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα, η οποία κατέθεσε, μέσω δικηγόρου του Γάλλου επιθετικού, την επιταγή των 120 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην ρήτρα αποδέσμευσης από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο «Γκρίζι», ο οποίος γίνεται η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μπάρτσα, μετά τους Φιλίπε Κοουτίνιο (160) και Ουσμάν Ντεμπελέ (130), θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 17 εκατομμύρια ευρώ και την ρήτρα αποδέσμευσης να ορίζεται στα 800 εκατομμύρια.

Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί το απόγευμα της Κυριακής (14/7), γίνεται ο τρίτος παίκτης αυτό το καλοκαίρι που πρωταγωνιστεί σε μεταγραφή των 100+ εκατομμυρίων ευρώ, μετά τους Εντέν Αζάρ (100+30 από την Τσέλσι στην Ρεάλ) και Ζοάο Φέλιξ (127,2 από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο).



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.