ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παίκτης του Άγιαξ έπαιξε με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό την ίδια μέρα!

Παίκτης του Άγιαξ έπαιξε με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό την ίδια μέρα!

Η περίοδος της προετοιμασίας δεν είναι εύκολη για τους ποδοσφαιριστές. Η καθαρή αλήθεια είναι πως την απεχθάνονται. Είναι μακριά από τα σπίτια τους, συνήθως σε κάποιο βουνό με μοναδική ασχολία τις διπλές εξαντλητικές προπονήσεις. Τα παραπάνω είναι τα δύσκολα μεν συνηθισμένα για τους ποδοσφαιριστές δε.

Αυτό που είναι εξαιρετικά σπάνιο σε περίοδο προετοιμασίας, είναι ένας παίκτης να αγωνιστεί σε δύο φιλικές αναμετρήσεις μέσα σε 7 ώρες! Είπαμε, οι διπλές προπονήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά να βρεθείς δύο φορές σε φύλλο αγώνα την ίδια μέρα αξίζει αναφοράς ακόμα και αν η συμμετοχές δεν είναι 90λεπτες.

Ο λόγος γίνεται για τον 17χρονο Κένεθ Τέιλορ του Άγιαξ, ο οποίος βρίσκεται στον Αίαντα από το 2010 και θεωρείται ένα από τα πολύ καλά ταλέντα των Ολλανδών. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ως 8άρι και είναι φυσικά διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ολλανδίας.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος πέρασε ως αλλαγή στην αλλαγή, στη φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άγιαξ (2-6) το μεσημέρι της Δευτέρας (15.00), όταν αντικατέστησε τον Σίεμ ντε Γιονγκ στο 67ο λεπτό. Πιθανότατα ο Τέιλορ δεν ήταν στο πρόγραμμα να παίξει απέναντι στους Κρητικούς, αλλά ήταν διαθέσιμος και όταν χρειάστηκε μπήκε να καλύψει το κενό που δημιουργήσε ο Ντε Γιονγκ, ο οποίος μπήκε στο 41′ και έπαιξε λιγότερο από μισή ώρα.

Το ίδιο βράδυ, η πρώτη ομάδα του Άγιαξ αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό και στο 83ο λεπτό με το σκορ στο 1-2 ο Έρικ τεν Χαγκ ρίχνει στο παιχνίδι Τραορέ, Ντανίλο και τον 17χρονο Κένεθ Τέιλορ! Συνολικά μπορεί να αγωνίστηκε περίπου 40 λεπτά αλλά αυτό δεν αναιρεί πως συμμετείχε σε δύο αποστολές, και έπαιξε σε δύο παιχνίδια. Διπλό ζέσταμα, διπλή αποφόρτιση, διπλή αποστολή κλπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα επί δύο για τον πιτσιρικά του Άγιαξ, ο οποίος θα έχει να το λέει πως έπαιξε αντίπαλος με δύο ελληνικές ομάδες μέσα σε λίγες ώρες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.