ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαμόγελα για Ατρόμητο, σε περιπέτειες ο Αρης στο δρόμο για το Europa League

Χαμόγελα για Ατρόμητο, σε περιπέτειες ο Αρης στο δρόμο για το Europa League

«Αγκαλιά» με την πρόκρισή του στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League βρίσκεται από σήμερα (25/07) ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφυγε νικήτρια από την MOL Arena με 2-1 επί της Ντουνάισκα Στρέντα και στη ρεβάνς της 1ης Αυγούστου επί αθηναϊκού εδάφους κρατά την τύχη στα χέρια της. Ούμπιδες (20΄) και Μανούσος (43΄) ήταν οι σκόρερ του Ατρόμητου, ενώ για την Ντουνάισκα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βίντα.

Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση που οι Περιστεριώτες προκριθούν, τότε θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού, Λέγκια Βαρσοβίας-Κουόπιο.

Ντουνάιτσκα Στρέντα (Χιμπάλα): Γέντλιτσκα, Ντέιβις (73′ Μπλάκμαν), Κόστρμα, Κρούζλιακ, Όραβετς, Κάλμαρ, Βίντα Μ., Τσμέλικ (60′ Βεσελόφσκι), Ρόναν (30′ Βίντα Κ.), Ραμίρεθ, Ντίβκοβιτς.

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μέγκερι, Κιβρακίδης (38′ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού (61′ Φάρλεϊ), Βέλλιος (74′ Κάχιλα).

Γκολ: 35′ Βίντα Κ. / 20′ Ούμπιδες, 43′ Μανούσος

Κάρτες: 39′ Τσμέλικ

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» άφησαν Άρης και ΑΕ Λεμεσού μετά την σημερινή πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Το τελικό 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σημαίνει ότι τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της 1ης Αυγούστου επί κυπριακού εδάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθοριστική στιγμή στο παιχνίδι ήταν το δοκάρι του Γιάννη Φετφατζίδη στο 41′, ένα λεπτό μετά από τη φάση που ο Αγγλος ρέφερι, Στίουαρτ Άτγουελ, αρχικά έδωσε πέναλτι, για να το πάρει πίσω αμέσως μετά έπειτα από μίνι-σύσκεψη που είχε με τον βοηθό του, υποστηρίζοντας πως πριν η μπάλα βρει στο χέρι του αμυντικού της ΑΕΛ, είχε περάσει εκτός γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.