ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκ και δέος η Ατλέτικο, διέλυσε τη Ρεάλ

Σοκ και δέος η Ατλέτικο, διέλυσε τη Ρεάλ

Φιλική αναμέτρηση για ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, κόντρα στη μισητή αντίπαλο, δεν υπάρχει. Το κατάλαβαν από πρώτο χέρι αυτό ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες του οι οποίοι δεινοπάθησαν από τους ροχιμπλάνκος και διασύρθηκαν με το βαρύ 7-3.

Το ματς τα είχε όλα. 10 γκολ, πάθος ένταση και δύο αποβολές, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανός στράικερ αφηνίασε σκοράροντας τέσσερις φορές κατά των μερένχες (1’, 28’, 45’ πεν, 51’), πριν αποβληθεί στο 65 λόγω διαπληκτισμού με τον Καρβαχάλ που τον ακολούθησε και αυτός στα αποδυτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα άλλα γκολ τα ραψωδίας των ροχιμπλάνκος πέτυχαν οι Φέλιξ (8’) που είχε και μια ασίστ, Κορέα (19’) και Βιτόλο (70’). Η Ρεάλ που μπήκε με σχεδόν… τουριστική διάθεση στο ματς, αντέδρασε μετά τα πρώτα έξι γκολ που δέχτηκε, με τους Νάτσο (59’), Μπενζεμά (85’) και Ερνάντες Καρέρα να υπενθυμίζουν πως στο ματς αυτό αγωνιζόταν και η Βασίλισσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.