ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΠΑΟΚ «τρέλανε» τους Ολλανδούς: «Μεγάλη ομάδα…»

Ο ΠΑΟΚ «τρέλανε» τους Ολλανδούς: «Μεγάλη ομάδα…»

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, επικράτησε της Φορτούνα Σιτάρντ με 5-1 και απέδειξε περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενόψει των σπουδαίων παιχνιδιών με τον Αγιαξ για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Ολλανδοί εντυπωσιάστηκαν από την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα και την εξαιρετική της εμφάνιση και στα ρεπορτάζ τους για το φιλικό των δύο ομάδων αποθέωσαν τον Δικέφαλο. Παράλληλα, στάθηκαν στην παρουσία του Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος πέρσι είχε αγωνιστεί στην «χώρα της τουλίπας» ως δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφεραν: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε στη Φορτούνα πως έχει πολλή δουλειά να κάνει. Η εικόνα του αγώνα ήταν λες και γινόταν στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει πως είναι μεγάλη ομάδα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ελληνικής ομάδας περικυκλώθηκε από πολλούς δημοσιογράφους, σε αντίθεση με αυτόν της Φορτούνα που είχε ελάχιστα να πει….».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.