ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αίμα και άμμος» στο Europa League: Κροτίδα τραυμάτισε διαιτητή – Σύρραξη παικτών και ξύλο στις εξέδρες

«Αίμα και άμμος» στο Europa League: Κροτίδα τραυμάτισε διαιτητή – Σύρραξη παικτών και ξύλο στις εξέδρες

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Κραϊόβα με την Χόνβεντ για τα προκριματικά του Europa League. Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης του αγώνα απ’ τον οποίο επρόκειτο να προκύψει η αντίπαλος της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, κι αφού προηγήθηκε σύρραξη μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, από την εξέδρα των γηπεδούχων εκτοξεύτηκε κροτίδα που τραυμάτισε τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια η ένταση επεκτάθηκε και στις εξέδρες του γηπέδου, όπου υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων αλλά και των δυνάμεων ασφαλείας.

Μολονότι, οι φιλοξενούμενοι πάντως ζητούσαν τη διακοπή του αγώνα, ο διαιτητής μόλις συνήλθε, διέταξε να συνεχιστεί το ματς που έληξε 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Εν τέλει, η γηπεδούχος Κραΐόβα ήταν πιο ψύχραιμη στα πέναλτι επικρατώντας 3-1. Πάντως, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, η ρουμανική ομάδα κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας της. Κάτι βεβαίως που ισχύει και για την Ενωση που έχει τιμωρηθεί από την UEFA.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τον τραυματισμό του διαιτητή:

Δείτε βίντεο και με τις συμπλοκές στις εξέδρες:



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.