ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρώτη φορά στην ιστορία – Γυναίκα διαιτητής στο UEFA Super Cup

Πρώτη φορά στην ιστορία – Γυναίκα διαιτητής στο UEFA Super Cup

Για πρώτη φορά στην ιστορία, μία γυναίκα ορίστηκε διαιτητής στο UEFA Super Cup.

Είναι η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ, η οποία θα «σφυρίξει» τον αγώνα για το ευρωπαϊκό Super Cup, μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ στις 14 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, όπως επιβεβαίωσε η UEFA. Μαζί της θα είναι η συμπατριώτισσά της, Εμανουέλα Νικολοσί, και η Μισέλ Ο ΄Νιλ, από τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τούρκος Τσουνεΐτ Τσακίρ.

Πρόεδρος UEFA: «Ο ορισμός Φραπάρ έμπνευση για εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες»
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, δήλωσε ενθουσιασμένος από την επιλογή της Γαλλίδας Στεφανί Φραπάρ να διευθύνει τον αγώνα για το ευρωπαϊκό Super Cup, μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ στις 14 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη.

«Έχω επανειλημμένα δηλώσει ότι οι δυνατότητες του γυναικείου ποδοσφαίρου δεν έχουν όρια και είμαι χαρούμενος που η Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε για να διαιτητεύσει το φετινό Super Cup της UEFA μαζί με τις βοηθούς Μανουέλα Νικολόσι και Μισέλ Ο’Νιλ», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ως οργανισμός, αποδίδουμε ύψιστη σημασία στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς και ελπίζω ότι η ικανότητα και η αφοσίωση που έχει δείξει η Στεφανί σε όλη την καριέρα της για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο θα αποτελέσει έμπνευση για εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες σε όλη την Ευρώπη, πως δεν πρέπει να υπάρχουν εμπόδια για να φτάσει κανείς στο όνειρό του», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.