ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτό είναι το μυστικό του διάσημου πανηγυρισμού του – (βίντεο)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτό είναι το μυστικό του διάσημου πανηγυρισμού του – (βίντεο)

Ο Πορτογάλος άσος σε συνέντευξη του μίλησε για το πώς καθιερώθηκε ο αγαπημένος του πανηγυρισμός με την κραυγή «sii», όταν πετυχαίνει ένα γκολ με την ομάδα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη του στο κανάλι του YouTube, «Soccer.com» μίλησε για τον διάσημο πια πανηγυρισμό του με την κραυγή «si».

Συγκεκριμένα, είπε πως για πρώτη φορά τον έκανε σε ένα ματς με την Τσέλσι στις ΗΠΑ, λέγοντας πως «ήμουν στις ΗΠΑ και παίζαμε με την Τσέλσι και δεν ξέρω πως μου ήρθε. Απλά σκόραρα κι έκανα “siii”», είπε ο Ρονάλντο και πρόσθεσε «ήταν αυθόρμητο, για να είμαι ειλικρινής».

«Μετά από αυτό, ξεκίνησα να το κάνω και νιώθω ότι οι οπαδοί, όταν με βλέπουν κάνουν κι αυτοί έτσι και έλεγα «ουάου, ο κόσμος θυμάται τον Κριστιάνο για το “si”, κι έτσι το συνέχισα».

Ένας από τους χαρακτηριστικούς πανηγυρισμούς ήταν στο ματς της Γιουβέντους με τη ΣΠΑΛ, όταν όλο το γήπεδο έκανε «siiiii», ενώ τον ίδιο πανηγυρισμό χρησιμοποίησε όταν πήρε το 2015 τη Χρυσή Μπάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην κραυγή, είπε ότι «οι παίκτες ξέρουν ότι πάντα φωνάζω έτσι, όταν βάζω γκολ ή όταν νικάμε, είναι η ομαδική μας κραυγή από την εποχή της Ρεάλ Μαδρίτης», είπε στο ισπανικό κανάλι Cuatro.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.