ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τότεναμ – Άστον Βίλα 3-1: Ανατροπή με Κέιν

Τότεναμ – Άστον Βίλα 3-1: Ανατροπή με Κέιν

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς στο Λονδίνο αλλά ο Ντομπελέ ισοφάρισε με το πρώτο του γκολ και τελικά ο Κέιν έδωσε το τρίποντο στους Spurs.

Οι πρεμιέρες κάθε διοργάνωσης είναι επίφοβες για γκέλα και η Τότεναμ το ένιωθε για τα καλά από τα πρώτα λεπτά, αφού η Αστον Βίλα -στην επιστροφή της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου- δε χρειάστηκε ούτε 10λεπτο για να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, αλλά από εκεί και πέρα όλα εξελίχθηκαν… φυσιολογικά: Καμία ομάδα της Premier League δεν είχε/έχει περισσότερες από τις 36 νίκες των Spurs έχοντας μείνει πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και τα γκολ των Ντομπελέ και Κέιν είχαν ως αποτέλεσμα το 37ο τρίποντο των Λονδρέζων με ανατροπή και το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα…

Στα του ματς, το ξεκίνημα ήταν ότι έπρεπε για να πάρει τα πάνω της η Αστον Βίλα, αφού στο 9′ έγινε η βαθιά μπαλιά για τον ΜακΓκιν, ο οποίος… εξουδετέρωσε τον Ρόουζ και πλάσαρε σωστά τον Γιορίς για το 0-1. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, αφού η Τότεναμ δεν έκανε και ιδιαίτερη προσπάθεια για να το ανατρέψει.

Η πρώτη της καλή στιγμή, βασικά, ήταν το άστοχο τελείωμα του Κέιν από υποσχόμενη θέση στο 34′, ενώ στο 45′ η κεφαλιά του διεθνή φορ πέρασε άουτ, μετά την προσπάθεια του Ντομπελέ. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι γηπεδούχοι πλησίασαν στην ισοφάριση αλλά ο Σισοκό από καλή θέση έστειλε την μπάλα… πλάγιο άουτ, για να έρθει τελικά το 1-1 στο 73′.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια φάση διαρκείας, ο Χίτον απέκρουε ό,τι μπορούσε να αποκρούσει αλλά τελικά ο Ντομπελέ με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Και με τον κόσμο να… παίζει κι αυτός πλέον, το γήπεδο έγινε κατηφορικό και το 2-1 έμοιαζε θέμα χρόνου. Δεν έγινε στο 78′ επειδή ο Χίτον έκανε τρελή επέμβαση σε φάουλ του Ερικσεν, έγινε όμως στο 86′ μετά το λάθος του Γκρίλις, το σουτ του Λαμέλα, την κόντρα στους αμυντικούς και το κοντινό τελείωμα του Κέιν. Αυτού, που στο 90′ πλάσαρε ωραία, μετά την πάσα του Σισοκό, γράφοντας το τελικό 3-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.