ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΕΚ-Κραϊόβα 1-1: Διπρόσωπη αλλά στον επόμενο γύρο – Χρειάζεται επειγόντως βελτίωση

ΑΕΚ-Κραϊόβα 1-1: Διπρόσωπη αλλά στον επόμενο γύρο – Χρειάζεται επειγόντως βελτίωση

Καλή μόνο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ απέναντι στην Κραϊόβα δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψει ποτέ πως το παιχνίδι θα έπαιρνε τέτοια τροπή.

Διότι στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ ήταν αισθητά ανώτερη από την αντίπαλό της και με το 0-2 της πρώτης αναμέτρησης να την αποφορτίζει από το άγχος έκανε μια εμφάνιση που επιβεβαίωνε τον χαρακτηρισμό του φαβορί.

Με τον Μάνταλο -που ήταν και ο σκόρερ του πρώτου ημιχρόνου- πρωτίστως και τον Λιβάγια δευτερευόντως να κάνουν εντυπωσιακή εμφάνιση, η ομάδα του Καρντόσο έκλεισε την Κραϊόβα, έχασε ευκαιρίες και το 1-0 με το πολύ ωραίο γκολ του αρχηγού της στο 26΄. Το σκορ μπορεί να ήταν φτωχό αλλά φαινόταν πως πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσει η Ένωση. Όμως, στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε άρδην.

Η Κραϊόβα πίεσε ψηλά εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η ΑΕΚ προσπαθούσε διαρκώς να χτίσει παιχνίδι από πίσω και με δεδομένη την πολύ κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν οι Σιμόες και Κρίστιτσιτς, οι Ρουμάνοι έκαναν πολλά κλεψίματα και δημιούργησαν προβλήματα στην ελληνική ομάδα που δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Όσο περνούσε η ώρα και η εμφάνιση της ΑΕΚ συνέχιζε να είναι κάκιστη οι φιλοξενούμενοι το πίστευαν όλο και πιο πολύ. Και ειδικά όταν ήρθε η ισοφάριση το πίστεψαν ακόμα παραπάνω ότι θα μπορούσαν να πετύχουν άλλα δύο γκολ και να προκριθούν.

Η ισοφάριση με την κεφαλιά του Ιβάνοφ στο 63′ σε μια φάση που η άμυνα της ΑΕΚ αδράνησε προσέδωσε στο «έργο» έναν χαρακτήρα θρίλερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κραϊόβα πίεσε, έχασε ευκαιρίες, καρδιοχτύπησε την Ένωση που ξέμεινε και από δυνάμεις και το αποτέλεσμα ήταν οι παίκτες της να παρακαλάνε για τη λήξη του αγώνα. Το τελικό 1-1 έδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ αλλά η εμφάνιση μόνο προβληματισμό μπορεί να παράγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.