Ψυχόδραμα για Μάντσεστερ Σίτι: Της ακύρωσαν γκολ στο 92′ με το VAR – Ισόπαλη 2-2 με την Τότεναμ (βίντεο)

Ψυχόδραμα για Μάντσεστερ Σίτι: Της ακύρωσαν γκολ στο 92′ με το VAR – Ισόπαλη 2-2 με την Τότεναμ (βίντεο)

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 2-2 με την Τότεναμ αφού το γκολ της νίκης στο 92 ακυρώθηκε λόγο VAR.

Όπως συνέβη και στον περσινό προημιτελικό του Champions League, οι «πολίτες» σκόραραν στις καθυστερήσεις απέναντι στην Τότεναμ, αλλά με τον ίδιο ακριβώς ψυχοβγαλτικό τρόπο (παρέμβαση του VAR) τα «σπιρούνια» απέδρασαν ξανά (2-2).

Παρά την ανωτερότητά της σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, η ομάδα του Γκουαρντιόλα έπεσε θύμα της απίστευτης αποτελεσματικότητας των Λονδρέζων.

Μπορεί λοιπόν ο Ντε Μπρόινε να μοίραζε γκολ στους συμπαίκτες του (με υποδειγματική σέντρα στο 20’ που αξιοποίησε με εξαιρετική κεφαλιά ο Στέρλινγκ και πάρε-βάλε στον Αγουέρο για να σκοράρει από κοντά στο 35’), αλλά η Τότεναμ σε ισάριθμες τις περιπτώσεις βρήκε απάντηση.

Πρώτα με πλασέ του Λαμέλα στο 23’ (που βρήκε εκτός θέσης τον Έντερσον) και έπειτα με κεφαλιά του νεοεισελθόντα Μόουρα από εκτέλεση κόρνερ στο 56’, που ισοφάρισε για δεύτερη φορά και έγραψε το τελικό σκορ.

Διότι η Σίτι πίστεψε ότι λυτρώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (όταν ο Ζεσούς αξιοποίησε αναταραχή στην περιοχή και πλάσαρε από κοντά) ωστόσο το VAR της πήρε ξανά την μπουκιά από το στόμα:

Δείχνοντας ότι η μπάλα είχε φτάσει στον Βραζιλιάνο από το χέρι του Λαπόρτ και αναγκάζοντας τους «πολίτες» να υποπέσουν νωρίς-νωρίς στην πρώτη τους απώλεια για τη φετινή Premier League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=tGMTVwcXd7Q

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.