ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΠΑΟΚ-Σλόβαν 3-2 – Εκτός ομίλων Europa League ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ-Σλόβαν 3-2 – Εκτός ομίλων Europa League ο «Δικέφαλος»

Εκτός ομίλων Europa League έμεινε ο ΠΑΟΚ καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με δύο ευκαιρίες οι Σλοβάκοι πέτυχαν δύο γκολ με τον «Δικέφαλο» να πληρώνει τα κενά στην άμυνα. Ετσι τα τρία γκολ δεν ήταν αρκετά, ούτε και οι 25 τελικές προσπάθειες και έτσι η υπόθεση Ευρώπη τελείωσε νωρίς.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε μετά το 20ο λεπτό τα πατήματά του στο γήπεδο και με επιθέσεις από τις πτέρυγες επιχειρούσε να διασπάσει την άμυνα των Σλοβάκων. Με τη συμπλήρωση της μισής ώρας ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί έφερε την πρώτη αλλαγή. Μέχρι ο «Δικέφαλος» να βρει εκ νέου ρυθμό, ήρθε το γκολ της Σλόβαν με τον Μεντβέντεφ με σουτ από πολύ μακριά στο 38΄ που έκανε πολύ δύσκολο το έργο.

Ενας άλλος ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Με ορμή από τα αποδυτήρια κατάφερε να φέρει… τούμπα τον αγώνα σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 49΄ ο Λημνιός με ωραίο γυριστό ισοφάρισε και στην επόμενη φάση ο Σφιντέρσκι έκανε το 2-1. Με την ψυχολογία να έχει αλλάξει οι πρωταθλητές Ελλάδας βγήκαν μαζικά στην επίθεση αναζητώντας την ολική ανατροπή. Αντί αυτού όμως στο 61΄ και μετά από κόρνερ ο Ντε Μάρκο ισοφάρισε, βάζοντας εκ νέου δύσκολα στους γηπεδούχους. Στο διάστημα που απέμενε ο ΠΑΟΚ ήταν αναγκασμένος να βγει μπροστά αναζητώντας δύο γκολ κι αυτό άφησε χώρους στα μετόπισθεν. Η Σλόβαν μάλιστα είχε και δοκάρι στο 68΄ με τον Μποζίκοφ. Οσο εύστοχοι ήταν οι φιλοξενούμενοι, τόσο άστοχος ήταν ο ΠΑΟΚ αφού όλες οι προσπάθειες κατέληγαν είτε στον τερματοφύλακα Γκρέιφ είτε έξω από την εστία.

Στο 77΄ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Αουγκούστο ο οποίος στη φάση αυτή χτύπησε και στο δοκάρι και ουσιαστικό στο υπόλοιπο του αγώνα δεν μπόρεσε να προσφέρει με την ομάδα να μένει ουσιαστικά με 10 παίκτες. Οι ελπίδες αναθερμάνθηκαν στο 87΄ με εξαιρετικό σουτ του Γιαννούλη και στα τελευταία λεπτά το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά. Στο 92΄ ο Ακπομ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε προβολή με την μπάλα να μην το κάνει το χατίρι.

90’+2′: Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Άκπομ!

87′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης με τρομερό σουτ δίνει ελπίδες για τον ΠΑΟΚ!

68′: Δοκάρι για την Σλόβαν κι ο ΠΑΟΚ μένει ζωντανός…

61′: Από το κόρνερ οι αμυντικοί δεν έδιωξαν και ο Ντε Μάρκο από κοντά πέτυχε το 2-2! Πλέον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάλι δύο γκολ!

59′: Ο ΠΑΟΚ αγγίζει το 3-1 με τον Σβιντέρφσκι

58′: Σουτ άουτ του Άκπομ

50′ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ: Ο Ροντρίγκο κάνει το γύρισμα κι ο Σβιντέρφσκι στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα πετυχαίνει το 2-1 κι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμη ένα γκολ!

49′ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ: Ο Λημνιός με γυριστό σουτ ισοφαρίζει σε 1-1 και δίνει ελπίδες

46′: Σέντρα στο β’ ημίχρονο

45+2”: Τέλος του πρώτου ημιχρόνου

38′ ΓΚΟΛ η Σλόβαν: Ο Μεντβέτεφ με απίθανο σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Πασχαλάκη που είχε κακή θέση και πλέον ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρία γκολ!

30′: Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να παίρνει τη θέση του Ελ Καντουρί.

19′: Συνεχίζεται η πίεση, αλλά ο ΠΑΟΚ προς το παρών κερδίζει κόρνερ (5 συνολικά)

10′: Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή

5′: Κεφαλιά του Άλπομ ο Γκρέιφ δύσκολα σε κόρνερ

1′: Σέντρα στον αγώνα

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Άκπομ.
Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Σφιντέρσκι, Μίσιτς, Αουγκούστο, Ζαμπά, Στοχ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σλόβαν (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Ντε Γκαμπς, Μόχα, Σποράρ, Ιμπαίμ, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μποζίνκοφ, Μπάιριτς, Ντε Μάρκο
Στον πάγκο για τη Σλόβαν: Σιλά, Ντράζιτς, Στρέλετς, Ντάνιελ, Ράφαελ Ρατάο, Νόνο, Σουκότσκι
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αντρέας Έκμπεργκ από τη Σουηδία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τσουλούμ και Στέφαν Χάλμπεργκ. Τέταρτος ο επίσης Σουηδός Κρίστοφερ Κάρλσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.