ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προκριματικά Euro 2020 live: Ελλάδα – Λίχτενσταϊν

Προκριματικά Euro 2020 live: Ελλάδα – Λίχτενσταϊν

Η Εθνική Ελλάδας μετά την ήττα της στο Τάμπερε από τη Φινλανδία που την αφήνει ουσιαστικά εκτός Euro 2020, υποδέχεται το Λιχτενστάιν, έχοντας ως στόχο τη νίκη για λόγους ψυχολογίας και μόνο.

Η γαλανόλευκη έμεινε στο -8 από τους Σκανδιναβούς, στο -11 από τους πρωτοπόρους Ιταλούς, ενώ βαθμολογικά την έχει περάσει και η Βοσνία. Πλέον, κυνηγά ένα θαύμα στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του 10ου ομίλου, περιμένοντας ταυτόχρονα να ηττηθούν και οι άλλες ομάδες. Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδενικές…

Αναφορικά με την εντεκάδα, η Ελλάδα θα παραταχθεί με αλλαγές απέναντι στο Λιχτενστάιν, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις, αφού ο Τζον Φαν Σιπ αποφάσισε να διαφοροποιήσει αρκετά πρόσωπα σε σχέση με το ματς στη Φινλανδία.

Η Ελλάδα θα παραταχθεί σε διάταξη 4-2-3-1 με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά να διατηρούν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα. Οι Μπακάκης και Τσιμίκας αντικαθιστούν τους Τοροσίδη και Σταφυλίδη σε σχέση με τον αγώνα στη Φινλανδία ενώ στα χαφ επιστρέφει ο Ανδρέας Σάμαρης αντί του Κουρμπέλη. Στα εξτρέμ τον Κολοβό αντικαθιστά ο Φετφατζίδης με τους Μπουχαλάκη, Βρουσάι, Μασούρα και Κουλούρη να διατηρούν τις θέσεις τους.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ολλανδού τεχνικού, αλλά και η σύνθεση των αντιπάλων μας:

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μπακάκης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σάμαρης, Βρουσάι, Φετφατζίδης, Μασούρας, Κουλούρης
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ: Mπούχελ, Γκέπελ, Κάουφμαν, Μαλίν, Βίζερ, Σαλάνοβιτς, Μπίχελ, Μέιερ, Γκούμπσερ, Χάσλερ, Ρεχστάινερ

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αυστριακός, Αλεξάντερ Χάρκαμ και βοηθοί του οι συμπατριώτες του, Αντρέας Βίτνσινγκ και Αντρέας Σταουντίνγκερ. Τέταρτος θα είναι ο Χάραλντ Λέχνερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.