«Βόμβα» μεγατόνων από τον ΑΝΤ1: Απέκτησε τα δικαιώματα για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς!

«Βόμβα» μεγατόνων από τον ΑΝΤ1: Απέκτησε τα δικαιώματα για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς!

Για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2020 (Euro 2020) δεν θα μεταδοθεί από τα κανάλια της ΕΡΤ, αλλά από ιδιωτικό κανάλι: τον ΑΝΤ1!

Την είδηση έκανε γνωστή ο Τζώρτζης Ποφάντης στην διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του καναλιού για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ΑΝΤ1 εκμεταλλεύτηκε την σφιχτή πολιτική που θα ακολουθήσει η ΕΡΤ, μετά από απόφαση της κυβέρνησης, ώστε να συμμαζευτεί οικονομικά (φάνηκε εξάλλου από τις συμφωνίες για τις ομάδες της Super League 1 και 2) και έτσι δεν έκλεισε το κορυφαίο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» του 2020.

Αυτό, θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι έριξε τη… βόμβα με την είδηση ότι έκλεισε την συμφωνία. Μπορεί η Εθνική Ελλάδας κατά 99.9% να μην δώσει το παρόν στην διοργάνωση, αλλά τα νούμερα τηλεθέασης αναμένονται μεγάλα και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΑΝΤ1. Η πρόταση που φέρεται να έκανε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης, πλησίαζαν τα 8.500.000 ευρώ, ποσό που η ΕΡΤ δεν μπορούσε να διαθέσει, κάτι που έκανε το ιδιωτικό κανάλι και πήρε την διοργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πέρυσι, στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο ΑΝΤ1 προσπάθησε να πάρει την διοργάνωση, αλλά τελευταία στιγμή η ΕΡΤ έδωσε τα 10.500.000 ευρώ και την κράτησε. Δεν έγινε όμως το ίδιο και για το Euro 2020…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.