ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Tέλος εποχής: Αποσύρεται ο Σβαϊνστάιγκερ

Tέλος εποχής: Αποσύρεται ο Σβαϊνστάιγκερ

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, δύο ημέρες μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου στο MLS, ανακοίνωσε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Ο 35χρονος, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας το 2014, ο οποίος αγωνίζεται από το 2017 στους «Chicago Fire», είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες που ανέδειξε το γερμανικό ποδόσφαιρο, έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους με την Μπάγερν και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην 17χρονη καριέρα του ως επαγγελματίας.

Ο ποιοτικός μέσος, έπαιξε με την φανέλα της Μπάγερν από το 2002 έως το 2015, πανηγυρίζοντας 8 τίτλους στην Bundesliga, 7 κύπελλα και το Champions League του 2013 με την κορυφαία ομάδα της χώρας.

Μετά είχε ένα πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2015-2017), πριν ενταχθεί στο δυναμικό της αμερικανικής ομάδας. «Αγαπητοί φίλαθλοι, ήρθε η ώρα, για να κλείσω την καριέρα μου στο τέλος αυτής της περιόδου», αναφέρει στην ανακοίνωση που διένειμε ο παίκτης στα socia media.

«θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και τις ομάδες μου (Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Chocago Fire και την Εθνική Γερμανίας). Κάνατε πραγματικότητα το όνειρό μου. Το να πω αντίο ως εν ενεργεία παίκτης με κάνει να αισθάνομαι κάπως στενάχωρα, αλλά κοιτάζω μπροστά και ανυπομονώ για τις σπουδαίες προκλήσεις που με περιμένουν. Θα παραμείνω πιστός στο ποδόσφαιρο.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σβαϊνστάιγκερ χρίστηκε 121 φορές διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, πετυχαίνοντας 24 γκολ, ενώ στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.