ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Euro 2020: Ισόπαλες Τουρκία με Γαλλία

Euro 2020: Ισόπαλες Τουρκία με Γαλλία

Η Τουρκία κατάφερε και πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο Παρίσι από την Γαλλία, για τα προκριματικά του EURO 2020.

Η Ουκρανία κέρδισε 2-1 την Πορτογαλία και πέρασε στα τελικά του EURO 2020 το προσεχές καλοκαίρι. Το γκολ για τους Πορτογάλους έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ήταν το 700ο τέρμα στην καριέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αγγλία πέρασε με θρίαμβο από την Βουλγαρία με το εντυπωσιακό 0-6, ενώ με το επιβλητικό 0-4 κέρδισε η Αλβανία μέσα στη Μολδαβία.
Τα αποψινά αποτελέσματα των προκριματικών του EURO 2020

  • Βουλγαρία-Αγγλία 0-6 (7′ Ράσφορντ, 20′ 32′ Μπάρκλεϊ, 45+3′ 69′ Στέρλινγκ, 85′ Κέιν)
  • Κόσοβο-Μαυροβούνιο 2-0 (10′ Ραχμάνι, 35′ Μουρίκι)
  • Λιθουανία-Σερβία 1-2 (79′ Καζλάουσκας / 49′ 53′ Μίτροβιτς)
  • Ουκρανία-Πορτογαλία 2-1 (6′ Γιάρεμτσουκ, 27′ Γιαρμολένκο / 72′ πεν. Ρονάλντο)
  • Γαλλία-Τουρκία 1-1 (76′ Ζιρού / 82′ Αϊχάν)
  • Ισλανδία-Ανδόρρα 2-0 (38′ Σίγκουρντσον, 65′ Σίγκθορσον)
  • Μολδαβία-Αλβανία 0-4 (22′ Τσικαλέσι, 34′ Μπάρε, 40′ Τράσι, 90′ Μανάι)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.