Ζ.Ιμπραΐμοβιτς: «Αν φύγω από το MLS κανείς δεν θα ξέρει ότι υπάρχει»

Ζ.Ιμπραΐμοβιτς: «Αν φύγω από το MLS κανείς δεν θα ξέρει ότι υπάρχει»

Η αλήθεια είναι πως όταν o Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει κέφια είναι… το λιγότερο απολαυστικός αφού οι δηλώσεις του πάντα προκαλούν συζήτηση.

Ο Σουηδός βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτή τη φορά διότι ταύτισε την παρουσία του στο MLS με την ύπαρξη του πρωταθλήματος των ΗΠΑ!

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω… Αν μείνω, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για το MLS. Εάν φύγω, κανείς δεν θα ξέρει ότι το MLS υπάρχει πια», είπε ο Σουηδός επιθετικός μιλώντας για το μέλλον του, αλλά και για την τρέχουσα εμπειρία του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι μετά την ήττα (5-3) από την FC Λος Άντζελες στον ημιτελικό της δυτικής περιφέρειας του MLS.

Οι δηλώσεις του Σουηδού σταρ του ποδοσφαίρου έρχονται μόλις δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, ιδιοκτήτη της Νάπολι, που άφησε να εννοηθεί ότι ο Ζλάταν θα μπορούσε να γίνει μέλος των «παρτενοπέι» τον προσεχή Ιανουάριο!

Μάλιστα, και ο ίδιος Σουηδός σταρ δεν έχει κρύψει ότι η επιθυμία του είναι να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του στη Νάπολι. Το συμβόλαιο του 38χρονου επιθετικού με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι εκπνέει σε δύο μήνες, οπότε όλα είναι πιθανά… «Είναι μια επιθυμία δική μου να έρθει στην ομάδα μου και όχι μια πρόταση, αλλά εξαρτάται από αυτόν και όχι από εμένα. Όλα έχουν τη λογική τους»,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

είπε ο Ντε Λαουρέντις για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία, με τη Γιουβέντους, την Ίντερ και τη Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.