ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρέλα: Έχασε 470.000 ευρώ στο στοίχημα από γκολ στο 87’!

Τρέλα: Έχασε 470.000 ευρώ στο στοίχημα από γκολ στο 87’!

Ένας Ολλανδός παίκτης του στοιχήματος έχασε 470.200 ευρώ, όταν ένας παίκτης της Βαντούζ σκόραρε στο 87ο λεπτό και του χάλασε το παρολί του αιώνα!

Την απόλυτη παράνοια ζει ένας παίκτης του στοιχήματος στην Ολλανδία που έχασε κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ από ένα γκολ της Βαντούζ στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ζυρίχη! Το δελτίο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, με τον Ολλανδό παίκτη να ποντάρει 20 ευρώ σε ένα παρολί 10 αγώνων που έγιναν την Παρασκευή στα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας, Ιρλανδίας, Γερμανίας και Ελβετίας και να έχει 9 στις 9 σωστές προβλέψεις σε συνδυασμό νικητή και γκολ που μπήκαν στην αναμέτρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.