ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκαριστικός τραυματισμός στο Εβερτον – Τότεναμ: Εγινε «κομμάτια» το πόδι Αντρέ Γκόμες (βίντεο – φωτό)

Σοκαριστικός τραυματισμός στο Εβερτον – Τότεναμ: Εγινε «κομμάτια» το πόδι Αντρέ Γκόμες (βίντεο – φωτό)

Ο Αντρέ Γκόμες υπέστη έναν τρομακτικό τραυματισμό στο παιχνίδι της Έβερτον με την Τότεναμ στο Γκούντισον Παρκ, καθώς ο Οριέ πήγε πολύ δυνατά στη φάση και του διέλυσε το πόδι.

Την ώρα που το παιχνίδι όδευε προς το τέλος και με την Τότεναμ να προηγείται με 1-0, ο Γκόμες έφυγε από τα αριστερά και ο Σον του έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα.

Ο Πορτογάλος είδε και τον Οριέ να πηγαίνει κατά πάνω του, με τον αμυντικό των σπιρουνιών να του σπάει το πόδι, που φαινόταν να κρέμεται.

Το τι έγινε μετά από τη φάση και μόλις άπαντες κατάλαβαν τι συνέβη δεν περιγράφεται. Οι οπαδοί που βρίσκονται δίπλα στον αγωνιστικό χώρο ήταν σοκαρισμένοι στο θέαμα, ενώ κρατούσαν τα κεφάλια τους και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στο αποτρόπαιο θέαμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής του ματς αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα, αλλά μετά το άλλαξε αμέσως σε κόκκινη, ενώ ο Σον που έκανε το τάκλιν ξέσπασε σε κλάματα φεύγοντας για τα αποδυτήρια σε μια πραγματικά σοκαριστική στιγμή.

Η αγγλική τηλεόραση δεν έδειξε τη φάση καθόλου, ενώ και σε ένα replay σταμάτησε τη φάση πρίν φανεί το πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι πρόκειται για τον πιο τρομακτικό τραυματισμό που έχει συμβεί ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Nabzii_7860/status/1191055740112375810

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.