ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πάτησε» Μόναχο ο Ολυμπιακός (φωτό)

«Πάτησε» Μόναχο ο Ολυμπιακός (φωτό)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στο Μόναχο και πλέον έχει μπει στην… τελική ευθεία για τον αυριανό του αγώνα με την Μπάγερν, για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού “πάτησε” στο Μόναχο το μεσημέρι της Τρίτης, εκεί όπου την υποδέχθηκαν κάποιοι φίλοι της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει την… προβλεπόμενη συνέντευξη Τύπου στη “Football Arena Munich” εκεί όπου θα μιλήσουν οι Πέδρο Μαρτίνς και Κώστας Τσιμίκας (17:15), ενώ θα ακολουθήσει η προπόνηση του Ολυμπιακού (18:00 – ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.