ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η μεγάλη επιστροφή του Ίκερ Κασίγιας (φωτό)

Η μεγάλη επιστροφή του Ίκερ Κασίγιας (φωτό)

Στις προπονήσεις της Πόρτο επέστρεψε ο Ικερ Κασίγιας, συνεχίζοντας έτσι τον… αγώνα του για να κλείσει την καριέρα του, όπως του αρμόζει!

Ο Ικερ Κασίγιας έκανε τη Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση με την Πόρτο, μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη σε προπόνηση των “Δράκων” την περασμένη Πρωτομαγιά.

Ο 38χρονος διάσημος Ισπανός, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της περσινής σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες και τρεις ημέρες.

Ο Κασίγιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για 25 λεπτά στο προπονητικό κέντρο της Πόρτο και στη συνέχεια πόσταρε μια φωτογραφία των ποδοσφαιρικών του παπουτσιών, σχολιάζοντας: “Έξι μήνες και τρεις ημέρες ήσασταν… εκτός λειτουργίας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η τελική απόφαση για το εάν ο Κασίγιας θα επιστρέψει στη δράση θα ληφθεί τον ερχόμενο Μάρτιο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.