ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βελιγράδι: Σοκ και δέος από την Μπάγερν – Διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα με 0-6

Βελιγράδι: Σοκ και δέος από την Μπάγερν – Διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα με 0-6

Ένας τρομερός Λεβαντόφσκι πέτυχε το γρηγορότερο καρέ στο Champions League και η Μπάγερν διέλυσε με 6-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός, προκαλεί… τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, σπάει ρεκόρ και βγάζει τη Μπάγερν από το… αδιέξοδο. Οι Βαυαροί διέλυσαν τον Ερυθρό Αστέρα με 6-0 στο Βελιγράδι, διατήρησαν το απόλυτο νικών, ενώ ο Πολωνός πέτυχε το γρηγορότερο καρέ στην ιστορία του Champions League. Nαι, χρειάστηκε μόλις…. 14 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα να βρει δίχτυα τέσσερις φορές, ενώ έγινε μόλις ο 5ος παίκτης που σκοράρει σε πέντε διαδοχικά ματς στη διοργάνωση. Αν το καταφέρει και κόντρα στην Τότεναμ, τότε θα φτάσει στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Κριστιάνο! Οσο για τον Ερυθρό Αστέρα, δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο ρυθμό του ματς, όμως η ήττα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο του δίνει το δικαίωμα να παρουσιαστεί στον Πειραιά για δυο αποτελέσματα.

Η Μπάγερν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο δεκάλεπτο είχε ήδη δυο καλές ευκαιρίες με Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο. Ωστόσο, στο 14΄ ήρθε το πρώτο γκολ, όταν από σέντρα του Βραζιλιάνου ο Γκορέτσκα με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Το γκολ του Λεβαντόφσκι στο 41′ δεν μέτρησε ποτέ, αφού είχε προηγηθεί χέρι. Ωστόσο, ο Πολωνός πήρε την… εκδίκησή του στην επανάληψη. Πέναλτι στο 53′ για το 2-0, γκολ στο 60΄ από πάσα του Τολισό για το 3-0, στο 64′ έκανε γκολ την πάσα του Παβάρ και στο 67΄ολοκλήρωσε την μοναδική του παράσταση με απίθανο γκολ! Στο 89′ ο Τολισό διαμόρφωσε το 6-0!

Ματσάρα στη Μαδρίτη

Επιπλέον, ο Μπενζεμά έκανε ό,τι έπρεπε, έφτιαξε το 2-0 για τη Ρεάλ, αλλά η Παρί επέστρεψε σε τρία λεπτά και με το 2-2 κράτησε για λογαριασμό της το καλό εισιτήριο για τους “16”. 28 στις 28 προκρίσεις οι Μαδριλένοι. Λίγο νωρίτερα η ισοπαλία στην Πόλη μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Μπριζ, εξασφάλιζε στη Ρεάλ την 28η πρόκρισή σε ισάριθμες παρουσίες της σε όμιλο Champions League. Απέμενα να δει εάν μπορούσε να νικήσει την Παρί και να έχει μία μικρή ελπίδα να βρεθεί στο φινάλε της διαδικασίας στην κορυφή. Προηγήθηκε 2-0, αλλά ξαφνικά κατέρρευσε χωρίς αιτία και το 2-2 κλείδωσε οριστικά την 1η θέση του 1ου ομίλου υπέρ των πρωταθλητών Γαλλίας.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για δεύτερο σερί ματς στην ισοπαλία (1-1), όμως, ακόμα κι έτσι εξασφάλισε πρόκριση και πρωτιά και είναι στο… χέρι της Σαχτάρ να την ακολουθήσει στους «16»

Παράλληλα, ο Ρονάλντο επέστρεψε στην 11άδα αλλά ήταν ο Ντιμπάλα αυτός που πήρε τη δόξα, αφού με απίθανη εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στη Γιουβέντους με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και την 1η θέση στον όμιλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.