ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ταπεινωτική ήττα της Μίλαν 5-0 από την Αταλάντα – Από το 1998 είχε να υποστεί τέτοιο διασυρμό (βίντεο)

Ταπεινωτική ήττα της Μίλαν 5-0 από την Αταλάντα – Από το 1998 είχε να υποστεί τέτοιο διασυρμό (βίντεο)

Ταπεινωτική ήττα στο Μπέργκαμο για τη Μίλαν!

Η Αταλάντα βρέθηκε σε “μεγάλη” μέρα και… τσάκισε την Μίλαν με το εκκωφαντικό 5-0.

Η Αταλάντα είχε μεγάλες “ορέξεις” και συνέτριψε τη Μίλαν στο Μπέργκαμο, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Γκόμες και πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ίλιτσιτς… κούνησε δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα (63′, 72′), ενώ σκόραραν και οι Πάσαλιτς (61′) και Μουριέλ (84′).

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την Αταλάντα την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έμεινε ακόμη πιο μακριά από το Europa League.

Η συγκεκριμένη είναι η πιο βαριά ήττα της Μίλαν από εκείνη που είχε υποστεί στις 3 Μαΐου του 1998 με το ίδιο σκορ από την Ρόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.