«Πυρά» Ριβάλντο σε Βαλβέρδε: «Η δουλειά του προπονητή δεν είναι απλά να κάθεται»

«Πυρά» Ριβάλντο σε Βαλβέρδε: «Η δουλειά του προπονητή δεν είναι απλά να κάθεται»

Επίθεση στον Ερνέστο Βαλβέρδε για τα άσχημα αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα έκανε ο Ριβάλντο.

Θεωρώντας ο Βραζιλιάνος τον υπεύθυνο για τον εικόνα της Μπαρτσελόνα τόσο στο ματς κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και γενικότερα όταν τα παιχνίδια δεν πάνε καλά στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Ριβάλντο σημείωσε ότι ο Ισπανός προπονητής κρατάει παθητική στάση και δεν βοηθάει σε αντίθεση με τον Ντιέγκο Σιμεόνε που είναι ενθουσιώδης και μιλάει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές.

Η επίμαχη δήλωση του πρώην μπλαουγκράνα ανέφερε τα εξής: «Μέρος της δουλειάς του προπονητή είναι να βλέπει τι πάει λάθος κατά τη διάρκεια των αγώνων και να διορθώνει καταστάσεις. Επίσης, πρέπει να σιγουρεύει ότι οι παίκτες γνωρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα. Εάν απλά κάθεται στον πάγκο παρακολουθώντας παθητικά, οι αντίπαλοι έχουν την ευκαιρία ν’ αλλάξουν τον τρόπο που παίζουν και να σε εκπλήξουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ίδια συνέντευξη ο Ρίμπο τόνισε πως η Μπαρτσελόνα πρέπει ν’ αντικαταστήσει άμεσα τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού: «Είμαι σίγουρος πως η τελευταία ήττα δεν βοηθάει τον Βαλβέρδε. Μου θύμισε τις τελευταίες εκπλήξεις που έγιναν εις βάρος της Μπάρτσα στο Champions League. Το κλαμπ πρέπει να τον αφήσει να φύγει πριν από το τέλος της σεζόν, διότι μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να συνεχίσει να χάνει με τέτοιο τρόπο, να είναι τόσο απρόσεκτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.