ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το τάκλιν του Βαλβέρδε που έφερε τη νίκη στη Ρεάλ Μανδρίτης (βίντεο)

Το τάκλιν του Βαλβέρδε που έφερε τη νίκη στη Ρεάλ Μανδρίτης (βίντεο)

Η Ρεάλ επικράτησε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας της Ατλέτικο με 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι με τον Βαλβέρδε να παίρνει κόκκινη κάρτα 5 λεπτά πριν το τέλος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 11ο Σούπερ Καπ Ισπανίας στην ιστορία της επικρατώντας στα πέναλτι της Ατλέτικο στον τελικό που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία και όλα θα μπορούσαν να είχαν κριθεί στην παράταση.

Στο 115΄, ο Αλβάρο Μοράτα έφευγε μόνος του απέναντι από τον Τίμπο Κουρτουά, αλλά ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με τάκλιν μόνο για να του πάρει τα πόδια και να αποσοβήσει το γκολ για την ομάδα του τον ανέτρεψε έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε.

Στα επόμενα πέντε λεπτά δεν άλλαξε κάτι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι και ο Βαλβέρδε αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. Μάλιστα την ώρα που έφευγε για τα αποδυτήρια ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε του έριξε μια φάπα στο κεφάλι, δείχνοντας του ότι έκανε ευφυές κίνηση.

Δείτε τη φάση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/SmartAtuadi/status/1216466446068461569

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.