Παγκρήτιο στάδιο: Υποψήφιο και επίσημα για τον τελικό του UEFA Conference League

Παγκρήτιο στάδιο: Υποψήφιο και επίσημα για τον τελικό του UEFA Conference League

Κατατέθηκε σήμερα (20/2) ο φάκελος στην UEFA για την υποψηφιότητα του Παγκρήτιου Στάδιου του Ηρακλείου. Πλέον είναι και επισήμως υποψήφιο για να φιλοξενήσει τον πρώτο τελικό του Europa Conference League το 2022.

Εκτός της ελληνικής υποψηφιότητας, ενδιαφέρον για την ανάληψη διοργάνωσης των δύο τελικών έχουν εκδηλώσει επίσης η Αλβανία (Τίρανα), η Βόρεια Μακεδονία (Σκόπια) και η Γαλλία (Σεντ Ετιέν).

Για την σύνταξη του φακέλου υπήρξε στενή συνεργασία της ΕΠΟ με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Δήμο Ηρακλείου, ενώ απαραίτητη υπήρξε και συνδρομή αρκετών ακόμη φορέων, όπως τα Υπουργεία Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη, Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας, Υγείας και Ναυτιλίας, το ΕΣΚΑΝ, η Περιφέρεια Κρήτης, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας και η ΠΑΕ ΟΦΗ (παραχωρεί τα προπονητήριά της).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει ανακοινώσει η UEFA, η διαδικασία τεχνικής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων και επισκέψεων στις υποψήφιες πόλεις θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η απόφαση ανάθεσης της διοργάνωσης των δύο τελικών από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA θα ανακοινωθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.