ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Europa League: Έπεσε στην Ισπανία ο Άγιαξ – «Καθάρισαν» Ίντερ και Άιντραχτ

Europa League: Έπεσε στην Ισπανία ο Άγιαξ – «Καθάρισαν» Ίντερ και Άιντραχτ

Οι δύο μεγάλες «νικήτριες» της αποψινής βραδιάς ήταν η Ίντερ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς επικράτησαν με (2-0) της Λουντογκόρετς και (4-1) της Ζάτσμουργκ, αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ στο Μπριζ (1-1). Σπουδαία νίκη της Χετάφε απέναντι στην περσινή έκπληξη του Champions League, Άγιαξ (2-0).

Η Ίντερ μπορεί να έχει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα δώσει όλα για να φτάσει στην κατάκτηση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «νερατζούρι» πάντως δυσκολεύτηκαν στη Βουλγαρία, με την Λουντογκόρετς να κρατάει για 70 λεπτά στο μηδέν την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Στο 71′ όμως ο Κρίστιαν Έρικσεν άνοιξε το σκορ με το «παρθενικό» του τέρμα στην Ιταλία, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 με εκτέλεση πέναλτι ο Λουκάκου.

Η Άντραχτ Φρανκφούρτης πέτυχε επιβλητική νίκη απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ, επικρατώντας της Red Bull 4-1. Ο Καμάντα έκανε χατ-τρικ, ενώ ο Κόστιτς πέτυχε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του, για να βάλει το «γκολ ελπίδας» ο Χουάνγκ στο 85′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των «32» του Europa League:

Κλουζ – Σεβίλλη 1-1

(58’ πεν. Τζόκοβιτς / 82’ Ελ-Νεσίρι)

Μπριζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

(15’ Ντένις / 36’ Μαρσιάλ)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλτσμπουργκ 4-1

(12’, 43’, 53’ Καμάντα, 56’ Κόστιτς / 85’ Χουάνγκ)

Κοπεγχάγη – Σέλτικ 1-1

(52’ Ν’ Ντόι / 14’ Εντουάρ)

Χετάφε – Άγιαξ 2-0

(38’ Ντέιβερσον, 93’ Κένεντι)

Λουντογκόρετς – Ίντερ 0-2

(71’ Έρικσεν, 95′ πεν. Λουκάκου)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπενφίκα 2-1

(56’ Άλαν Πάτρικ, 72’ Κοβαλένκο / 66’ πεν. Πίτσι)

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Μπασάκσεχιρ 3-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(3’ Κοάτες, 44’ Σπόραρ, 51’ Βιέτο / 77’ πεν. Βίστσα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.