Μικρός «θεούλης»: Πιτσιρικάς οπαδός της Γιουνάιτεντ γράφει στον Κλοπ – «Σε παρακαλώ κάνε τη Λίβερπουλ να χάσει» (βίντεο)

Μικρός «θεούλης»: Πιτσιρικάς οπαδός της Γιουνάιτεντ γράφει στον Κλοπ – «Σε παρακαλώ κάνε τη Λίβερπουλ να χάσει» (βίντεο)

Ένας μικρός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε γράμμα στον… προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ζητώντας του να κάνει την Λίβερπουλ να χάσει.

Ο μικρός φίλος της Γιουνάιτεντ, Ντάραγκ Κέρλι, έστειλε επιστολή με αποδέκτη τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης, στην οποία επισημαίνει ότι «θέλω να διαμαρτυρηθώ, γιατί η Λίβερπουλ κερδίζει πάρα πολλά παιχνίδια, με ακόμα εννέα νίκες θα σπάσετε το ρεκόρ στο σερί νικών και αυτό για έναν φίλαθλο της Γιουνάιτεντ είναι πολύ λυπηρό».

Η επιστολή έχει δημοσιευθεί σε όλα τα βρετανικά Μέσα, με τον πιτσιρικά να ζητάει από τον Κλοπ: «Την επόμενη φορά που θα παίξει η Λίβερπουλ, σας παρακαλώ κάντε την να χάσει. Πρέπει να αφήσετε την άλλη ομάδα να σκοράρει. Ελπίζω να σας έπεισα να μην κερδίσετε το πρωτάθλημα και μην κερδίσετε κανένα άλλο παιχνίδι».

Η απάντηση του Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε στην επιστολή του μικρού φιλάθλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε: «Δυστυχώς δεν μπορώ να ικανοποιήσω το αίτημά σου. Όσο κι αν θέλεις να χάσει η Λίβεπρουλ, η δική μου δουλειά είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε για τους εκατομμύρια οπαδούς μας στον κόσμο.

Ευτυχώς για σένα έχουμε χάσει στο παρελθόν και θα χάσουμε ξανά στο μέλλον γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα που είσαι 10 χρονών σκέφτεσαι πως αυτή η κατάσταση θα διατηρείται, αλλά αν μπορώ να σου πω κάτι στα 52 μου χρόνια, είναι ότι σίγουρα τίποτα δεν θα είναι έτσι όπως το σκέφτεσαι τώρα.

Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι το πάθος σου για το ποδόσφαιρο και την ομάδα σου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ τυχερή που σε έχει για οπαδό. Μακάρι να κερδίσετε περισσότερα παιχνίδια για να τα χαρείς και να κατακτήσετε τίτλους, αν και είμαστε αντίπαλοι. Ωστόσο, υπάρχει σεβασμός του ενός προς τον άλλον. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Η τρομερή αντίδραση του πιτσιρικά μόλις έλαβε το γράμμα

O μικρός φίλος της Γιουνάιτεντ μίλησε και στο ραδιόφωνο για την απάντηση που έλαβε από τον τεχνικό της Λίβερπουλ.

Μιλώντας στο newstalk Breakfast είπε: «Όταν έλαβα το γράμμα, έλεγα: “ας είναι ο Γιούργκεν Κλοπ”. Επειδή δεν γνωρίζω κανέναν στην Αγγλία που θα μου έστειλε ένα γράμμα, έτσι είπα ότι μπορεί να είναι ο Κλοπ. Στη συνέχεια, όταν άνοιξα την επιστολή, είδα ότι ήταν Κλοπ. Ήταν μία προσωπική επιστολή».

Ο μικρός είπε στη συνέχεια και μία τρομερή ατάκα, που έκανε τον παραγωγό της ραδιοφωνικής εκπομπής να γελάσει. Συγκεκριμένα ο Ντάραγκ παραδέχθηκε πως τώρα συμπαθεί λίγο παραπάνω την Λίβερπουλ, αλλά έως ένα σημείο: «Αν χάσουν 5-0 θα στεναχωρηθώ, αλλά αν χάσουν 4-0 θα είναι εντάξει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.