ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αγγλικό πρωτάθλημα: «Μπλε» το Λονδίνο – Κέρδισε (2-1) η Τσέλσι την Τότεναμ

Αγγλικό πρωτάθλημα: «Μπλε» το Λονδίνο – Κέρδισε (2-1) η Τσέλσι την Τότεναμ

Η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έβαψε «μπλε» το Λονδίνο.

Κουρασμένη από το παιχνίδι της Τετάρτης με την Λειψία για το Champions League έδειξε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που ταλαιπωρείται ούτως ή άλλως αρκετά από τραυματισμούς και ελλείψεις. Από την άλλη, το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκει συνεχώς λύσεις από διαφορετικά πρόσωπα με τους δυο σημερινούς ήρωες να είναι οι Ολιβιέ Ζιρού και Μάρκος Αλόνσο.

Στο 15ο λεπτό, ο Γάλλος επιθετικός νίκησε τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα της Τότεναμ έπειτα από μια φάση διαρκείας στα καρέ του. Τα «σπιρούνια», όσο η μπάλα έφτανε στους Μπέργκβαϊν και Λούκας έδειχναν να μπορούν να φτιάξουν κάτι, αλλά τίποτα ολοκληρωμένο. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48′, ο Μάρκος Αλόνσο με ένα άπιαστο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 82′ μάλιστα, ο Ισπανός μπακ είχε και δοκάρι έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 89′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με ένα τυχερό σουτ του Λαμέλα.

Τσέλσι-Τότεναμ 2-1

Τσέλσι (Φρ. Λάμπραρντ): Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Αλόνσο, Μπάρκλεϊ (77′ Γουίλιαν), Μάουντ, Ζιρού (71′ Άμπραχαμ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότεναμ (Ζ. Μουρίνιο): Γιορίς, Τανγκάνγκα, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ (78′ Οριέ), Βερτόνχεν, Ντέιβις, Γουίνκς, Ντομπελέ (62′ Λαμέλα), Λο Σέλσο, Μπέργκβαϊν (78′ Ντέλε Άλι), Λούκας Μόουρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.