ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Σ. Ράμος – «Προσπαθείτε να δημιουργήσετε χάσμα ανάμεσα σε μένα και την ομάδα»

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Σ. Ράμος – «Προσπαθείτε να δημιουργήσετε χάσμα ανάμεσα σε μένα και την ομάδα»

Ο Σέρχιο Ράμος έδωσε σχετική απάντηση στους δημοσιογράφους, μετά την κριτική που του άσκησαν για όσα είπε για την διαιτησία μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Λεβάντε με 1-0.

«Ποτέ δεν έχω θέματα με τους διαιτητές και δεν έχω μιλήσει άσχημα, αλλά πιστέψτε με τις προάλλες έγινε προσωπικό…».

Όσο για το συμβόλαιό του και την στασιμότητα στο θέμα της ανανέωσης, ο Ράμος είχε να πει: «Ο Τύπος προσπαθεί να δημιουργήσει χάσμα ανάμεσα σε εμένα και τη διοίκηση. Δεν υπάρχει καμία απόσταση και κανένα πρόβλημα. Όταν είναι θα μιλήσουμε. Δεν βιάζετε καμία πλευρά. Ξέρω ότι υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για παίκτες από κάποια ηλικία κι έπειτα αλλά αν με θέλει η ομάδα εγώ θα παραμείνω».

Όταν του έγινε ερώτηση για τα γκολ που ίσως δεν βρίσκει η Ρεάλ όσο εύκολα θα ήθελε και θα έπρεπε, ο Ισπανός αμυντικός τόνισε ότι: «Είναι κακό να μιλάμε για τέτοια πράγματα έπειτα από 3-4 άσχημα αποτελέσματα…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα με το ματς απέναντι στη Σίτι και το clasico που έρχεται, απάντησε: «Ξέρουμε ότι ένα λάθος μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά. Να προκαλέσει μέχρι και την απώλεια ενόπς τροπαίου. Σε τέτοιες δύσκολες μέρες είναι που ο κάθε ποδοσφαιριστής αποδεικνύει την αξία του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.