ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Champions League: Γαλλικός θρίαμβος – Κέρδισε (1-0) την Γιουβέντους η Λιόν

Champions League: Γαλλικός θρίαμβος – Κέρδισε (1-0) την Γιουβέντους η Λιόν

Σοκ για την Γιουβέντους στην Ιταλία. Η Λιόν κέρδισε με 1-0 και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στους «8» του UEFA Champions League.

Οι Ιταλοί ταξίδεψαν στην Ιταλία με… αέρα και η εικόνα τους στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειχναν πως είχαν υποτιμήσει τον αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι ωστόσο τους πίεζαν ασφυκτικά. Δεν τους άφηναν να κάνουν φάσεις, ενώ εκείνοι ήταν που απειλούσαν συνεχώς τον Σέζνι.

Βρήκαν το γκολ στο 31′ με προβολή του Τουσάρ μετά από σέντρα του Αουάρ. Επειτα δεν κλείστηκαν πίσω, αλλά έψαξαν και περισσότερα τέρματα. Την ίδια στιγμή οι Ιταλοί δεν απειλούσαν τον Λόπες. Στο τελευταίο 10λεπτο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πάουλο Ντιμπάλα απείλησαν, αλλά δεν έφτασαν στην ισοφάριση.

Λιόν – Γιουβέντους 1-0

Λιόν: Λόπες, Ντιμπουά, Ντεναγέ, Μαρσέλο, Μαρσάλ, Κορνέ (80’ Αντερσεν), Γκιμαράες, Τουσάρ, Αουάρ, Εκαμπί (66’ Τεριέ), Ντεμπελέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιουβέντους: Στσέσνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλέξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (62’ Ράμσι), Ραμπιό (78’ Μπερναντέσκι), Κουαδράδο (70’ Ιγκουαΐν), Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.