ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Champions League: Παλικαρίσιο «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι – Κέρδισε (1-2) την Ρεάλ Μαδρίτης

Champions League: Παλικαρίσιο «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι – Κέρδισε (1-2) την Ρεάλ Μαδρίτης

Σκούρα τα πράγματα για την Ρεάλ Μαδρίτης, οι «μερέγχες» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός UEFA Champions League από νωρίς. Από την άλλη πλευρά η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε μια ιστορική νίκη με 1-2 μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Οι Μαδριλένοι είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο. Κρατούσαν μπάλα, αλλά δεν έβρισκαν φάσεις. Στην επανάληψη πήραν κάποια… μέτρα στο γήπεδο και έψαξαν το γκολ. Το βρήκαν εν τέλει στο 60′ με τον Βινίσιους να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των Αγγλων, να δίνει στον Ισκο και εκείνος να στέλνει στη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο για την ομάδα του Γκουαρδιόλα τα πράγματα αποδείχθηκαν… εύκολα. Ετσι φάνηκε τουλάχιστον. Η είσοδος του Στέρλινγκ άλλαξε τον ρυθμό. Στο 78′ ο Ντε Μπρούινε έκανε σέντρα και ο Ζεσούς ισοφάρισε. Στο 83′ ο Στέρλινγκ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βέλγος. Λίγο αργότερα, ο Ράμος είδε την κόκκινη κάρτα και οι ελπίδες της ομάδας έκαναν… φτερά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς (85′ Λούκας), Βαλβέρδε, Ίσκο (85′ Γιόβιτς), Βινίσιους (75′ Μπέιλ), Μπενζεμά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ (33’ Φερναντίνιο), Μεντί, Γκουντογάν, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Ζεζούς, Μπερνάρντο Σίλβα (73’ Στέρλινγκ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.