ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Η «παράνοια» του κορωνοϊού: Απολύθηκε προπονητής ομάδας επειδή ήταν… Ιταλός!

Η «παράνοια» του κορωνοϊού: Απολύθηκε προπονητής ομάδας επειδή ήταν… Ιταλός!

Φαίνεται πως η παράνοια του κορωνοϊού δεν αφήνει ανέπαφο ούτε το ποδόσφαιρο. Μπορεί τα κλειστά γήπεδα και οι αναβολές σε αθλητικά γεγονότα να φαντάζουν – εν μέρει – λογικά, όμως το γεγονός ότι ένας προπονητής απολύθηκε επειδή είναι Ιταλός, ξεπερνάει την λογική. Συγκεκριμένα αυτή την απόφαση την πήρε η ουγγρική Χόνβεντ.

Βλέπετε, ο Τζουζέπε Σανίνο είναι Ιταλός και οι Ούγγροι φοβήθηκαν πως μπορεί να έχει προσβληθεί από τον ιό και να τους… κολλήσει όλους, σε μια απόφαση που δεν έχει προηγούμενο.

Μαζί του έφυγε και ο βοηθός του, επίσης Ιταλός, Αλεσάντρο Ρετσέντι. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα του Σανίνο, είναι γιατί έχει υπάρξει προπονητής στον Λεβαδειακό από τον Οκτώβριο του 2018 έως και το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποχώρησε.

Τότε επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη η διοίκηση. Τώρα, στη Χόνβεντ, λόγω του κορονοϊού.

Μάλιστα, οι Ούγγροι το αιτιολόγησαν στην επίσημη ανακοίνωσή τους, αναφέροντας: «Η αντικατάσταση του Σανίνο και του βοηθού του, Αλεσάντρο Ρετσέντι, κρίθηκε αναγκαία επειδή μπορεί να έχουν έρθει σ’ επαφή με ανθρώπους, που έχουν παρουσιάσει συμπτώματα του ιού. Η Χόνβεντ είναι δεσμευμένη στην αποτροπή της εξάπλωσης των κρουσμάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει αντίδρασης από πλευράς UEFA για τον απίστευτο λόγο που ένας προπονητής έχασε τη δουλειά του, δίχως καν να έχει παρουσιάσει συμπτώματα ή να έχει εξεταστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.