ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ψευδείς ειδήσεις ότι η UEFA θα επιβάλει πρωταθλητές – Ο στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα»

«Ψευδείς ειδήσεις ότι η UEFA θα επιβάλει πρωταθλητές – Ο στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της UEFA δεν πρόκειται να επιβάλει στα πρωταθλήματα να διακοπούν, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αντίθετα στόχος του είναι να ολοκληρωθούν.

Ξεκάθαρη θέση στις φήμες που κυκλοφορούν για την βούληση της UEFA να στέψει πρωταθλήτριες τις ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία στα πρωταθλήματα των χωρών τους πήρε ο πρόεδρος Αλεξάντερ Τσέφεριν: «Έιδα και άκουσα ξανά κάποια fake news ότι τάχα η UEFA θα συμβουλεύσει τις λίγκες να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα τους άμεσα και να στέψουν πρωταθλήτριες τις ομάδες που προπορεύονται αυτή τη στιγμή στην βαθμολογία. Ο στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα και δεν θα υποδεικνύαμε κάτι τέτοιο (δηλαδή οι ομάδες που προπορεύονται να στεφθούν πρωταθλήτριες) σε καμία ομοσπονδία και σε καμία λίγκα. Η UEFA δεν μπορεί να αποφασίσει ποια ομάδα θα κατακτήσει το εγχώριο πρωτάθλημα. Εκπροσωπεί τις ευρωπαϊκές λίγκες, δεν τις διατάζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με άλλα λόγια, ο Πρόεδρος της UEFA ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση που κάποια χώρα δεν καταφέρει να ολοκληρώσει μέσα στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί (δηλαδή μέχρι 30 Ιουνίου) το εγχώριο πρωτάθλημα της, τότε θα πρέπει η ίδια η εγχώρια ομοσπονδία σε συνεργασία με την λίγκα να αποφασίσει ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια και με ποια κριτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.