ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η έπαυλη του Νεϊμάρ είναι ότι πρέπει για καραντίνα! (βίντεο)

Η έπαυλη του Νεϊμάρ είναι ότι πρέπει για καραντίνα! (βίντεο)

Ο κορωνοϊός έχει αναγκάσει ακόμα και τους σταρ του ποδοσφαίρου να κλειστούν στα σπίτια τους σε καραντίνα, όμως όταν είναι ο Νεϊμάρ… έχεις και κάποιο προνόμια.

Ο Νεϊμάρ, ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν πρόλαβε την κίνηση του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος κήρυξε τη χώρα σε συναγερμό κι έκλεισε τα σύνορά της, επιστρέφοντας νωρίς στην πατρίδα του.

Ο 28χρονος άσος βρήκε «καταφύγιο» στην πολυτελέστατη έπαυλή του, εκεί όπου πήγαινε στο παρελθόν για αποθεραπείες, όποτε χρειαζόταν να μείνει καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Φυσικά, το παράδειγμα του Νεϊμάρ ακολούθησαν και οι διάσημοι συμπαίκτες του στην Παρί όπως ο Καβάνι και ο Τιάγκο Σίλβα.

Η πολυτελέστατη βίλα του Νεϊμάρ βρίσκεται στην περιοχή Μανγκαρατίμπα και παρά το γεγονός πως ο παίκτης θέλησε να κρατήσει μακριά από το «καταφύγιό» του τα φώτα της δημοσιότητας, η βραζιλιάνικη «Globoesporte» αποκάλυψε πως το «Νο.10» της Βραζιλίας βρίσκεται εδώ και μέρες σε αυτό το μέρος, λίγο έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.