Κορωνοϊός: Το «ευχαριστώ» του Π. Ντιμπάλα στους υγειονομικούς

Κορωνοϊός: Το «ευχαριστώ» του Π. Ντιμπάλα στους υγειονομικούς

Η Ιταλία είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο απ’ όλες από τον κορωνοϊό, με τον αστέρα της Γιουβέντους, Πάολο Ντιμπάλα να δίνει το δικό του μήνυμα, λέγοντας «ευχαριστώ» στους ιατρούς και τους νοσηλευτές.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους, είδε τους συμπαίκτες του, Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μπλεζ Ματουϊντί να προσβάλλονται από τον κορωνοϊό και μαζί με ολόκληρο το επιτελείο της «γηραιάς κυρίας», βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να ευχαριστήσω, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που θέτουν την υγεία τους σε κίνδυνο, προσφέροντας απίστευτη βοήθεια σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εμείς με τη σειρά μας, μπορούμε να τους βοηθήσουμε, μένοντας στο σπίτι μας. Θα ήθελα επίσης, να στείλω τις σκέψεις μου στους ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί ένα φάρμακο για να αποτραπεί η εξάπλωση αυτού του ιού. Για εκείνους που με ακούν από την Αργεντινή, συμβουλεύω να ακούν τους ειδικούς. Όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, αποτελούν σήμερα μια ενιαία ομάδα, ενωμένη για να πολεμήσει μαζί με την Ιταλία. Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές ομάδες, δεν υπάρχουν πολιτικές ομάδες, αλλά όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των ειδικών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.