ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΟΥΕΦΑ: Τα σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν

ΟΥΕΦΑ: Τα σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίζονται οι διεργασίες στην UEFA προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν στην Ευρώπη, η οποία οδηγήθηκε σε διακοπή λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Equipe, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία φέρεται να εξετάζει τρία σενάρια για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα τόσο με τα εγχώρια πρωταθλήματα όσο και με τις αναμετρήσεις σε Champions και Europa League.

Βάσει του ρεπορτάζ της εφημερίδας, η UEFA σκέφτεται να προχωρήσει σε… περικοπές στις διοργανώσεις της (Champions League, Europa League) τόσο για φέτος όσο και για του χρόνου, για να ολοκληρωθούν χωρίς προβλήματα τα πρωταθλήματα.

Το δεύτερο σενάριο είναι η ολοκλήρωση όλων των υποχρεώσεων μέχρι τις 30 Ιουνίου, από τη στιγμή που έχει αναβληθεί το φετινό EURO, κάτι που αν δεν μπορεί να συμβεί ίσως ενεργοποιήσει το τρίτο σενάριο, που είναι ολοκλήρωση της χρονιά στις 31/08, κάτι που θα έχει επιπτώσεις στην επόμενη χρονιά, καθώς θα χρειαστεί να μειωθούν αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.