ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π. Γκόμες: «Το ματς με τη Βαλένθια έπαιξε ρόλο στην εξάπλωση του κορωνοϊού – Ένας από τους παίκτες ήταν θετικός»

Π. Γκόμες: «Το ματς με τη Βαλένθια έπαιξε ρόλο στην εξάπλωση του κορωνοϊού – Ένας από τους παίκτες ήταν θετικός»

Το σενάριο που θέλει το παιχνίδι της Αταλάντα με την Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ να έχει παίξει ρόλο στη μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού υποστήριξε ο Παπού Γκόμες σε δηλώσεις του στην Ole.

Ο άσος της Αταλάντα υποστήριξε ότι η συγκέντρωση των οπαδών στο γήπεδο την στιγμή που τα μέτρα ήταν αρκετά χαλαρά ήταν καταδικαστική για την εξέλιξη αυτή.

«Νομίζω ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη έλλειψη ενημέρωσης στην αρχή και όλοι τότε είχαμε πάρει την κατάσταση αρκετά ελαφρά. Νομίζαμε ότι απλώς είναι μια ακόμη ίωση ένας ιός σας όλους τους άλλους και έτσι συνεχίσαμε κανονικά τις ζωές μας. Τότε όμως άρχισαν οι θάνατοι και άρχισε ο φόβος», αναφέρει και συνεχίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για την δραματική κατάσταση στο Μπέργκαμο ευθύνεται και το πρώτο παιχνίδι με την Βαλένθια. Στο γήπεδο υπήρξαν 45 χιλιάδες άνθρωποι. Επίσης όταν πήγαμε στη Βαλένθια τα πάντα ήταν αρκετά χαλαρά. Δεν υπήρχαν έλεγχοι. Τώρα όμως η Ισπανία είναι η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη με κρούσματα. Ένας παίκτης της Βαλένθια μάλιστα που είχε κορωνοϊό έπαιξε με εμάς. Τώρα περιμένουμε να δούμε εάν κάποιος από εμάς έχει κάποιο σύμπτωμα», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.