Μερακλής ο Ρομάριο: «Είμαι άπιστος και γυναικάς – Πήγαινα με 3 διαφορετικές την ημέρα»

Μερακλής ο Ρομάριο: «Είμαι άπιστος και γυναικάς – Πήγαινα με 3 διαφορετικές την ημέρα»

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής Ρομάριο σε συνέντευξη που έδωσε παραδέχθηκε πως είναι γυναικάς, καθώς όπως τόνισε παλιότερα πήγαινε με τρεις διαφορετικές γυναίκες την ημέρα.

Λόγω κορωνοϊού, όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν διακοπεί και η ισπανική εφημερίδα Marca έβγαλε στην επιφάνεια κάποιες ενδιαφέρουσες και άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Ρομάριο, που έγραψε ιστορία στο ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Ο Μπαϊσίνιο, όπως είναι το παρατσούκλι του, ανέφερε: «Είμαι 100% άπιστος. Θεωρώ τον εαυτό μου γυναικά και παλιότερα πήγαινα και με τρεις διαφορετικές γυναίκες την ίδια μέρα». Η νυν σύντροφός του, είναι 31 χρόνια μικρότερη από αυτόν.

Η πρώτη του ευρωπαϊκή ομάδα ήταν η Αϊντχόφεν. Στην Ολλανδία έμεινε πέντε σεζόν, αλλά η χώρα δεν του ταίριαζε, όπως επεσήμανε: «Για να πιεις ένα καφέ με ένα φίλο σου, έπρεπε να τον καλέσεις τρεις μέρες νωρίτερα για να κανονίσεις ραντεβού. Όσο για την PSV, δεν μπορούσε να παίξει χωρίς εμένα».

«Αν δεν βγω το βράδυ, δεν βάζω γκολ!»

Ακολούθησε η Μπαρτσελόνα και η σχέση αγάπης – μίσους με τον Κρόιφ. «Αν δεν έβγαινα το βράδυ, δεν θα έβαζα γκολ» ανέφερε ο 54χρονος πλέον προς τον ντετέκτιβ που είχε πληρώσει η Μπαρτσελόνα για να κατασκοπεύει τον νεαρό τότε επιθετικό. Ο Κρόιφ μάλιστα είχε πει τόε: «Μια φορά ο Ρομάριο με είχε ρωτήσει αν μπορώ να του δώσω δυο μέρες άδεια για να πάει στο καρναβάλι του Ρίο. Του απάντησα πως αν βάλει αύριο δύο γκολ, θα του έδινα δύο μέρες περισσότερες σε σχέση με τους άλλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2009 έμεινε για ένα βράδυ στη φυλακή επειδή δεν πλήρωσε για τη διατροφή δύο παιδιών του. Μερικούς μήνες αργότερα καταδικάστηκε για τρία χρόνια για φοροδιαφυγή. Η άποψη του ίδιου του Ρομάριο σχετικά με το αν είναι ο κορυφαίος Βραζιλιάνος επιθετικός: «Επιθετικός; Ποτέ στην ιστορία δεν θα υπάρξει καλύτερος. Εγώ θα παραμείνω ο καλύτερος στην αιωνιότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.