Πελέ: «Νομίζω ότι είμαι καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο» (βίντεο)

Πελέ: «Νομίζω ότι είμαι καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο» (βίντεο)

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, σε συνέντευξη του υποστήριξε ότι είναι καλύτερο από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Σήμερα, ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αν και φυσικά υπάρχει και ο Μέσι. Ο Κριστιάνο είναι όμως πιο σταθερός και ο Μέσι δεν είναι σκόρερ», ανέφερε σχετικά ο 79χρονος που έκανε ειδική αναφορά και στους Ζίκο, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο και Κρόιφ ως παίκτες που μπαίνουν στο ίδιο ζύγι.

Ωστόσο, όσο κι αν εκτιμά κάποιους παίκτες, δεν μπορεί να βάλει κανέναν πάνω από εκείνο. Τον εαυτό του πάντως, τον θεωρεί ανώτερο: «Δεν είναι λάθος μου, αλλά νομίζω ότι είμαι καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο, διότι όλοι τους συγκρίνουν μαζί μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.