Ιταλικό πρωτάθλημα: Η Μπρέσια αρνείται να αγωνιστεί ακόμα και αν ξαναξεκινήσει

Ιταλικό πρωτάθλημα: Η Μπρέσια αρνείται να αγωνιστεί ακόμα και αν ξαναξεκινήσει

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θα αποσύρει τον σύλλογο από το πρωτάθλημα, αν και εφόσον ξεκινήσει και πάλι σε περίπτωση που υποχωρήσει ο κορωνοϊός.

Η Μπρέσια είναι η τρίτη σε απώλειες επαρχία της Ιταλίας σε ό,τι αφορά τις ζωές που έχουν χαθεί, αφού έχουν πεθάνει πάνω από 1300 άνθρωποι εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Δεν έχει πια κανένα νόημα η σεζόν. Όλοι έχουμε σταματήσει, καμιά ομάδα δεν θα είναι όπως ήταν, τα ματς θα γίνονται κεκλεισμένων και ρισκάρουμε και την υγεία των παικτών.

Η επιστροφή στους αγώνες είναι σκέτη τρέλα. Αν μας αναγκάσουν, είμαι έτοιμος να αποσύρω την ομάδα και να χάσουμε όλα τα ματς με 3-0 στα χαρτιά από σεβασμό στους πολίτες της Μπρέσια που έχασαν τους αγαπημένους τους», είπε ο Τσελίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν με νοιάζει ο υποβιβασμός. Μέχρι τώρα αξίζαμε να πέσουμε και έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης», πρόσθεσε ο Ιταλός παράγοντας και κατέληξε πως «μιλάω γενικά… για να συνεχιστεί η σεζόν πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί διεθνώς. Υπάρχει ένα χάος με τα συμβόλαια, τους παίκτες, τις διορίες με τις τράπεζες, τις μεταγραφές, όλα…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.