ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Ξεκινά η σεζόν με Σούπερ Καπ στο Τατζικιστάν – Σε πλήρη λειτουργία όλη η χώρα

Κορωνοϊός: Ξεκινά η σεζόν με Σούπερ Καπ στο Τατζικιστάν – Σε πλήρη λειτουργία όλη η χώρα

Στα χνάρια της Λευκορωσίας και το Τατζικιστάν. Η σεζόν στην χώρα της κεντρική Ασίας (με πληθυσμό 9.000.000 κατοίκους), ανοίγει και επισήμως απόψε με την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ίστικμπολ και τη φιναλίστ του πρωταθλήματος, Κουχάντ.

Το ματς διεξάγεται δίχως την παρουσία κόσμου στο «Σέντραλ Ριπάμπλικαν Στέιντιουμ», στην πρωτεύουσα, Ντουσάμπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις 18 χώρες παγκοσμίως δεν έχουν αναφέρει κρούσματα κορωνοϊού. Για την κατάσταση που επικρατεί στο Τατζικιστάν μίλησε ο Σέρβος τεχνικός της Κουχάντ, Νίκολα Λαζάρεβιτς.

«Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά κορονοϊού στη χώρα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει προσβληθεί κανείς από τον ιό, αλλά οι αρχές τις χώρες εργάστηκαν σκληρά σε ότι αφορά τα προληπτικά μέτρα. Τα πάντα αξιολογούνται. Έτσι θεωρώ πως αν βρεθεί κάποιος θετικός τα πάντα θα κλείσουν αμέσως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χώρα λειτουργεί κανονικά, ο κόσμος πάει στις δουλειές, υπάρχει κίνηση κάθε μέρα, αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε τα ποδοσφαιρικά ματς να διεξάγονται χωρίς φιλάθλους. Μάλιστα πριν από δύο εβδομάδες, ήταν αργία για τους μουσουλμάνους. Περίπου 30.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο στο στάδιο της Κουχάντ, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο 42χρονος προπονητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.