ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Με πτώχευση κινδυνεύει η Μπέρνλι αν διακοπεί οριστικά η Premier League

Με πτώχευση κινδυνεύει η Μπέρνλι αν διακοπεί οριστικά η Premier League

Ο κορωνοϊός απειλεί με πρόωρο τέλος την Premier League και παράλληλα με πτώχευσης μιας εκ των ομάδων της, όπως είπε ο πρόεδρος της.

Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το πιο ακριβό του κόσμου, αυτό με τα περισσότερα έσοδα αλλά και αυτό που θα πάθει τη μεγαλύτερη οικονομική ζημιά αν διακοπεί οριστικά.

Σενάριο που δε θέλουν ούτε να σκέφτονται στη Μπέρνλι, αφού είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο της πτώχευσης, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της, Μάικλ Γκάρλικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα κλαμπ, γιατί δεν γνωρίζω τα οικονομικά τους δεδομένα. Για εμάς, όμως, αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και δεν υπάρξει και ακριβής ημερομηνία έναρξης της επόμενης σεζόν, τότε τον Αύγουστο θα έχουμε ξεμείνει από χρήματα. Γι’ αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε την ολοκλήρωση της σεζόν. Αυτό έχει ψηφιστεί ομόφωνα και όλοι θέλουμε να συμβεί», ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.